Betalingsmethoden

Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  1. - i-deal
  2. Onder rembours
  3. - Overboeking
  4. - Paypal
  5. - Creditcard
  6. Bancontact/MisterCash
  7. - SOFORT banking
  8. - KBC/CBC Payment button
  9. - Belfius Direct Net


I-DEAL
Met i-DEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
i-DEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:
• i-DEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met i-DEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt i-DEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
• i-DEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de i-DEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
PayPal
PayPal is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke en veilige manier om online aankopen te betalen. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Onder rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag met de transport rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Bancontact / Mr Cash 
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven , voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing .

Sofort Banking 
Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling (sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving) direct kan worden verwerkt. Bovendien SOFORT Banking is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Door het gebruik van SOFORT Banking willen wij graag onze Duitse klanten tegemoet komen. 

Overschrijving 
Indien u kiest voor een bankoverboeking, dan kunt het totaalbedrag van uw order via uw eigen bankrekening overmaken naar de bankrekening van Bedden Amsterdam B.V.

t.a.v. Bedden Amsterdam BV
IBAN nummer: NL19INGB0006663578
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Vergeet niet om bij uw overboeking uw order of factuurnummer te vermelden.

Alle rechten voorbehouden
Bedden Amsterdam © 2015